top of page

28 MAI - Ora 11:00

Teatrul ZURLI
ANOTIMPURILE ZURLI

Învață alături de Mascotele Zurli cele 4 anotimpuri. Vesel, antrenant, jucauș și cu suspans, noua premieră aduce pe scena de pe Lipscani o nouă mascotă zurli - Zâna Bună, și o nouă provocare pentru copii - de a o învinge pe Tura Vura cu puterea minții și cu mult curaj. Anotimpurile Zurli face parte din proiectul “Învață cu Zurli”, dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani.

 

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.salarapsodia.ro , www.bilet.ro si www.zurli.ro.

Informații suplimentare de participare la spectacole 
Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal). 
Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta. Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați! 
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerul de ticketing www.bilet.ro si rețeaua www.bilet.ro.

PRETURI BILETE

Categoria I - 80 lei

Categoria II - 50 lei

bottom of page