Apr 04, 2020

LUNA DE MIERE CU PIPER

PREMIERA

ora 18:00

Teatrul Elisabeta din Bucuresti prezinta in premiera la Ploiesti comedia “Luna de miere cu piper” in data de sambata, 4 Aprilie, ora 18:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

O domnisoara si doi pretendenti, o casatorie din iubire si o luna de miere… inocenta?! Un spectacol sub atenta supraveghere a socrilor… 

 

Adaptare scenica de Serban Puiu dupa textul “N-aveti nimic de declarat?” al autorilor Maurice Hennequin si Pierre Veber

Regie: Serban Puiu

Costume: Roxana Radut

Scenografie: Andrei Radut

Traducerea: Raluca Ghervan

Tip spectacol: comedie 

Durata: 2h (fara pauza)

Distributie:

Robert de Trivelin: Lucian Ghimisi

La Baule: Cosmin Selesi

Dupont: Cristian Boeriu

Doamna Dupont: Tania Popa

Ernestine: Mirela Stoian

Zézé: Teodora Daiana Pacurar

Frontignac: Stefan Pavel

Prix de Rome: Daniel Nuta

Paulette de Trivelin: Madalina Mihai

 

Pret Bilet: 50/60/70 lei

 

Sinopsis

 „Luna de miere cu piper” este un spectacol cu totul si cu totul special. Textul acesta are o poveste aparte, pentru ca are o legatura interesanta cu una dintre comediile fenomen ale Teatrului Elisabeta. 

In textul piesei „Puricele in ureche” personajul principal interpretat de Lucian Ghimisi are un monolog unde povesteste despre o piesa de teatru numita „N-aveti nimic de declarat?”. De aici a pornit interesul regizorului Serban Puiu pentru o noua productie ce va va cuceri iremediabil. Ca om de cultura, regizorul comediilor fenomen, a descoperit despre ce piesa de teatru este vorba si a adaptat-o special pentru scena Teatrului Elisabeta. 

Piesa „N-aveti nimic de declarat?” de Maurice Hennequin si Pierre Veber a fost redescoperita de noi si v-o prezentam cu titlul „Luna de miere cu piper”… O comedie marca Teatrul Elisabeta ce va va face sa radeti incontinuu. 

Piesa concurenta de peste un secol a comediei „Puricele in ureche” vine pe scena Teatrului Elisabeta regizata de Serban Puiu, cu o distributie de exceptie ce va va incanta. 

In „Luna de miere cu piper” veti intalni un aer frantuzesc ce va va ameti… 

Paris, o casa de aristocrati, o fata de maritat, o logodna nereusita finalizata cu o casatorie din iubire, dar cu alt mire… Un amestec total de iubire, gelozie, infidelitati, ascunse aparent bine dupa un paravan pavat cu flori de unde curge numai lapte si miere. 

Cum credeti ca va reactiona o mireasa virgina… ramasa neprihanita dupa luni bune de mariaj?! Cum vor manevra socrii aceasta situatie de neacceptat, veti afla trecand pragul Teatrului Elisabeta pentru a vedea cea mai noua productie… „Luna de miere cu piper”.

Cat. I - 70 LEI; Cat. II - 60 LEI; Cat. III - 50 LEI

Please reload