PAM-PAM

Spectacole pentru copii

ora 11:00

Trupa PAM PAM revine cu drag la Ploiești cu o serie de spectacole speciale de teatru muzical educativ pentru întreaga familie!

✴ Pe 21 Octombrie (ora 11.00) Pia, Vio și Kito te așteaptă la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti pentru a descoperi împreună prin jocuri interactive, muzică și dans că "La școală este ca-n povești!". Va fi prezent și Împăratul Lenevilă - așa că trebuie să-l convingem împreună despre prietenie și importanța învățăturii!

✴ Pe 03 Noiembrie (ora 11.00) dorim să veniți cu noi într-o "Călătorie muzicală pe aripile vântului!". Avem o hartă plină de locuri frumoase de pe glob pe care dorim să le vizităm, să cunoaștem cultura țărilor, tradițiile lor. La final vom realiza că cel mai important lucru este #prietenia!

✴ Pe 24 Noiembrie (ora 11.00) - pregătiți-vă! Mergem la Polul Nord pentru că dorim să ne pregătim de iarnă și de sărbătoarea Crăciunului! Vrem să-l întâlnim pe Moș Crăciun și să-i transmitem că am fost cuminți. În drumul nostru plin de peripeții vom afla cum serbează copiii din alte țări aceste momente speciale de iarnă!

Nu trebuie să pierdeți aceste ocazii frumoase de a petrece weekend-ul în familie, părinți și copii, într-un mod educativ și distractiv! Spune-le și prietenilor tăi despre noi și haideți împreună să povestim, să cântăm și dansăm!

Cat. I - 35 RON; Cat. II - 25 RON

Please reload