Mar 25, 2020

VACANTA IN GUADELUPA

Teatrul Nottara Bucuresti

ora 19:00

 

Vacanță în Guadelupa

Sinopsis:

Bertrand Guéraud este Ministrul Agriculturii; şi încă ce ministru! Îşi cunoaşte cetăţenii, ştie care sunt nevoile lor. Este gata de cele mai mari promisiuni, pe care nu le va respecta niciodată, pentru că el este un om de... cuvânt. Are discursuri bine scrise şi păreri îndelung cumpănite... La urma urmei este un om politic destul de popular. Pe deasupra, are multe şanse să fie învestit într-un post important.

Dar în politică nu este suficient să fii neruşinat şi isteţ, ci este absolut necesar să fii creativ şi hotărât. Iar deputatul Antoine Bouladon o dovedeşte cu prisosinţă. Când acesta apare la vila de vacanţă a Ministrului Agriculturii cu un dosar albastru, situaţia pare să capete şi ea aceeaşi nuanţă. Dezvăluirea unei afaceri, „jenantă chiar şi pentru cel mai necinstit om politic” ameninţă bunul renume al lui Guéraud. Totuşi, există şi o soluţie... una inedită... Bouladon ar oferi dosarul incriminator proprietarului său, dacă ar primi în schimb opt zile de vis în compania soţiei Ministrului.

Această dilemă morală răstoarnă toată casa lui Bertrand Guéraud – reputaţia cui trebuie apărată mai întâi?

Irina Zlotea

 

Argument regizoral:

„O comedie bulevardieră, excelent scrisă și magistral jucată, despre lucruri care se întâmplă la tot pasul, cu care ne-am învățat, pe care le vedem pe mai toate posturile de televiziune, într-un cuvânt, o satiră acidă despre situația politică a Franței și care nu are, firește, nicio legătură cu viața politică din România! Întâmplări verosimile, dar (ne)adevărate, încurcături, vorbe de șagă, doamne înveșmântate elegant, domni cu… ținută, dar care se cam dau… în stambă… Un spectacol cu mult haz… de necaz, pe care nu trebuie să-l ratați și pe care, sigur, îl veți recomanda și prietenilor, rudelor, cunoscuților…”

Diana Lupescu

BILETE DISPONIBILE DOAR LA CASA DE BILETE A SALII DE SPECTACOLE

Cat. I - 80 LEI; Cat. II - 60 LEI

Please reload