top of page

Bătrâna și hoțul - Pemieră

Rodica Mandache: “Voi juca un spectacol care va fi fost gata în 3 săptămâni.

El a venit dintr-un ZBOR ÎN MEMORIE, unde am găsit-o pe acea mare actriță Irina Răchițeanu-Sirianu. Ultimul ei spectacol este o comedie tragică, nu-i spun titlul până la premieră, pentru că sunt superstițioasă. Voi juca un rol frumos, am și un partener grozav. În fiecare dimineață mă-ntreb cum de-am pus mâna pe el, pe Marius Manole, când el e disputat de toată "floarea cea vestită a mărețului apus."

El e un brigant, un hoț. Eu o doamnă bătrână pasională. E o lupta fermecătoare de “care pe care”. Nu vă vine să credeți ce v-așteaptă.

Noapte. Un hoț tânăr, naiv și romantic intră într-un “muzeu” să fure o capodoperă. Custodele acestuia este o doamnă bătrâna cu o energie atomică. Urmează o luptă îndârjită, iar până în ultima secundă nu știm cine “câștigă”. Hoțul este Marius Manole, și eu joc Bătrâna, deși sunt prea tânăra. Și scris cu litere mai mici este Alin Aronovici - polițistul.”

Pentru detalii suplimentare in legatura cu evenimentul de mai sus va rugam sa contactati firma organizatoare:  PREMIUM STAGE SRL,  CIF 48184587, BUCURESTI

Preț Bilet: 

Acces General - 120 lei

02 Iulie, ora 20:00

Batrana si hotul.jpg
bottom of page