top of page

CONTACT 0723 210 204

Copii sau adulți, în viața de zi cu zi nu suntem doar spectactori, ci actori pe propria scenă, dar ce nu știm întotdeauna este faptul că ne trebuie resursele necesare pentru a fi actori de succes în propriul film.

 

  • De ce să faci cursuri de teatru?

Cursurile de teatru antrenează cooperarea, lucrul în echipă, ajută la eliminarea tracului de a vorbi în public sau de a fi pe scenă, ajută la gestionarea presiunii, a sentimentelor, a relațiilor tensionate, adaptabilitatea la mediul extern instabil, clădirea încrederii în sine, creativitatea, expresivitatea, gândirea laterală, memoria și nu în ultimul rând dicția. Te provoacă să lucrezi în echipă, să accepți criticile, să fii mai rafinat în comunicarea verbală și gestuală.

 

Pentru copii este un stimul pentru imaginație pus în practică alături de toți colegii de grupă. Își vor corecta dicția vor învăța vorbirea și exprimarea corectă și cel mai important se vor distra.  

 

  • Cum lucrăm

Cursurile noastre implică elemente de artă scenică, arta actorului, căutarea/găsirea personajului, mimică și gestică și nu numai. Aceste exerciții ajută și dezvoltă capacitatea de concentrare, stimularea creativității, fanteziei și spiritului ludic, relaxarea și eliberarea de stres.

 

  • De ce la noi?

Toți cursanții noștri vor avea ocazia să intepreteze anual roluri excepționale pe scena mare a sălii Sindicatelor.

bottom of page