top of page

Oct 12, 2019

BOEING BOEING

Teatrul Elisabeta

ora 18:00

Teatrul Elisabeta prezintă la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești excepționala comedie “Boeing Boeing”! Vino și tu sâmbată, 12 Octombrie 2019, la ora 18:00!

 

Autor: Marc Camoletti

Regie: Șerban Puiu

Scenografie: Irina Chirilă

Tip spectacol: comedie

Durata: 3h (fără pauză)

Distribuție:

Arhitectul Bernard: Andreas Petrescu

Robert, prietenul arhitectului: Lucian Ghimiși

Manajera Bertha: Anca Sigartău

Stewardesa româncă: Dana Marineci

Stewardesa israeliană: Alexandra Velniciuc/Raluca Ghervan

Stewardesa rusoaică: Tania Popa

Steward: Iulian Balan

 

Preț Bilet: 50/60/70 lei

 

Sinopsis

Comedia “Boeing Boeing” a intrat in cea de-a saptea stagiune, fiind vizionata de la premiera si pana in prezent de peste 60.000 de spectatori. De altfel, comedia “Boeing Boeing” detine si un record Guinness Book pentru cea mai jucata piesa frantuzeasca la nivel mondial.

 

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca, un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa, cele 3 logodnice stewardese. Bernard incearca sa redreseze situatia implicandu-l pe bunul sau prieten de la tara, Robert. Timidul Robert uita insa ce minciuni trebuie sa spuna si cui, si astfel se isca o inlantuire de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.

Cat. I - 70 RON; Cat. II - 60 RON; Cat. III - 50 RON

Please reload

bottom of page