top of page

21 DECEMBRIE 2022 - ora 19:30

Cezar & Friends
Crăciunul Regal - Ediția a VII-a

Concertul extraordinar "Craciunul Regal˝  se întoarce cu bucurie după 2 ani de pauză cu cea de a 7-a  ediție la Ploiești, după succesul primelor șase editii organizate ca eveniment unic la Sala Coloanelor a Palatului Culturii,  Sala Europa a Palatului Administrativ Ploiesti, Esplanada Palatului Culturii si respectiv Casa de Cultura a Sindicatelor. Acest eveniment-concert este bazat pe spectacolul vocal-instrumental  oferit de Cezar Ouatu alaturi de RPS Orchestra, Ascendis Choir si invitatii sai sub bagheta maestrului Zefir Brezeanu .

Cele mai frumoase coloane sonore ( Romeo si Julieta, Nasul ) , colindele romanesti traditionale , cantecele de Craciun internationale precum si prelucrarile din teme clasice se vor regasi in aceeasi seara interpretate sub forma unei calatorii muzicale, traind astfel , armonia si atmosfera magica a  iubirii si a Craciunului de la New York la Londra (Have yourself a merry little christmas) , de la Viena la Roma (Caruso , Nessun dorma)  , de la Paris (Cantique de Noel) la Barcelona (Feliz Navidad) si bineinteles superbele Colinde sacre românești  ( O ce veste minunata, La Betleem colo-n jos, etc). Vor fi momente muzicale inedite  plus multe alte surprize !!!

 

Acest Concert Extraordinar de Craciun il are protagonist pe Cezar Ouatu in calitate de producator muzical si interpret  (contratenor , bariton ), un artist aclamat pe marile scene de la Andrea Bocelli la Robbie Williams, indragit de publicul larg la toate aparitiile sale TV de succes, aducand alaturi de RPS Orchestra alcatuita din tineri instrumentisti de cel mai inalt nivel profesional, Ascendis Choir și tinere talente sustinute și promovate de către Cezar Ouatu și alți invitați, totul sub bagheta magică a maestrului Zefir Brezeanu, astfel devenind cel mai asteptat Concert din orasul sau natal, PLOIESTI !

 

Concertul ˝Craciunul Regal˝ este un concert-eveniment muzical  dorit si sustinut de Cezar Ouatu in orasul sau natal de care este foarte legat din punct de vedere cultural si social. Acest proiect muzical a ajuns cu mandrie la cea de a 7-a editie datorita publicului numeros, salilor sold-out, partenerilor si oamenilor de cultura ce sustin excelenta ...

 

BILETE DISPONIBILE LA :

Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti

Online la www.ticketstore.ro

Telefonic la 0727 114 114

 

 

www.ficco.ro

www.facebook.com/cezarthevoice

www.instagram.com/cezar.ouatu

cezar ouatu craciunul regal

Acces general - 90,00 lei

bottom of page