WhatsApp Image 2019-10-16 at 14.32.11.jp

Dec 12, 2019

CEZAR OUATU - CRACIUNUL REGAL

CONCERT

ora 20:00

Concertul extraordinar “Craciunul Regal˝ se afla cu mandrie la a 6-a  editie  dupa succesul primelor cinci editii organizate ca eveniment unic la Sala Coloanelor  a Palatului Culturii,  Sala Europa a Palatului Administrativ Ploiesti, Esplanada Palatului Culturii si respectiv Casa de Cultura a Sindicatelor . Acest eveniment-concert este bazat pe spectacolul vocal-instrumental  oferit de Cezar Ouatu alaturi de RPS Orchestra si invitatii sai sub bagheta maestrului Zefir Brezeanu .

 

Cele mai frumoase coloane sonore ( Romeo si Julieta, Nasul ) , colindele romanesti traditionale , cantecele de Craciun internationale precum si prelucrarile din teme clasice se vor regasi in aceeasi seara interpretate sub forma unei calatorii muzicale, traind astfel , armonia si atmosfera magica a  iubirii si a Craciunului de la New York la Londra (Have yourself a merry little christmas) , de la Viena la Roma (Caruso , Nessun dorma)  , de la Paris (Cantique de Noel) la Barcelona (Feliz Navidad) si bineinteles superbele Colinde sacre (Ave Maria , O ce veste minunata, La Betleem colo-n jos). Vor fi momente muzicale inedite  plus multe alte surprize.

 

Acest Concert Extraordinar de Craciun il are protagonist pe  Cezar Ouatu in calitate de producator muzical, regizor, pianist si interpret  (contratenor , bariton , tenor), un artist aclamat pe marile scene de la Andrea Bocelli la Robbie Williams, indragit de publicul larg la toate aparitiile sale TV de succes, aducand alaturi de RPS Orchestra alcatuita din tineri instrumentisti de cel mai inalt nivel profesional, totul sub bagheta magica a maestrului Zefir Brezeanu, cel mai asteptat Concert din orasul sau natal, PLOIESTI !

 

Concertul ˝Craciunul Regal˝ este un concert-eveniment muzical  dorit si sustinut de Cezar Ouatu in orasul sau natal de care este foarte legat din punct de vedere cultural si social. Acest proiect muzical a ajuns cu mandrie la cea de a 6-a editie datorita publicului numeros, salilor sold-out, partenerilor si oamenilor de cultura ce sustin excelenta.

Cat. I - 85 LEI; Cat. II - 60 LEI; CAT. III - 45 LEI

Please reload