Feb 21, 2020

DORU OCTAVIAN DUMITRU - ONE MAN SHOW

ora 19:00

 

ONE MAN SHOW

 

DORU OCTAVIAN DUMITRU

 

prezinta

 

SHOW DE COMEDIE

 

Vă era dor de simpaticul Doru Octavian Dumitru?

 

 

 

El este un One Man Show care imbie, prin spectacolele sale, la destindere si terapie prin ras.

 

„Eu cred în comedie şi cred cã râsul este cel care trebuie promovat mereu, pentru cã râsul e cel care ne ţine pe toţi în echilibru!” Doru Octavian Dumitru

 

 

Doru Octavian Dumitru, originar din Galați, s-a născut la data de 11 iunie 1956. În ciuda faptului că absolvit Facultatea de Instalații, acesta a lăsat ingineria pentru comedie, numele maestrului atingând apogeul în anii 1990. Format în cadrul festivalurilor studențești (viaţa ca artist si-a început-o la Galaţi, la Teatrul de Revistă „Nae Leonard”, în 1986), comicul român a fost liderul nenumăratelor festivaluri de umor. Iar pentru a deveni un comediant fără cusur, acesta a luat drumul Statelor Unite ale Americii, acolo unde, după cum însuși a afirmat, a învățat de la cei mai buni precum: Billy Crystal sau Whoopie Goldberg.

Un om de calitate, caruia ii place sa vada zambete pe fetele oamenilor si se bucura sa auda rasul publicului prezent, reusind, prin temele abordate, sa  ii surprinda placut pe toti cei care vin sa petreaca o seara relaxanta alaturi de el.

Cat. I - 60 LEI; Cat. II - 40 LEI

Please reload