FLORI PENTRU PROFESOARA MEA - SPECTACOL DE MUZICA SI DANS
Va invitam la un spectacol de muzica si dans nascut din dorinta de a multumi si de a ne exprima recunostinta unei profesoare din viata fiecaruia dintre noi, in mai, luna florilor.
In acest spectacol prin muzica pe care artistii cum sunt Gheorghe Gheorghiu, Sanda Ladosi si RADHU, dansatorii Denisa Leancu si Catalin Negrea, va incanta publicul, iar pe langa repertoriul domniilor lor , impreuna ne vom aminti si vom fredona si refrene din repertoriul unui artist care a parasit scena cu mult inainte de vreme si a pregatit generatia muzicii usoare romanesti din anii 1980, lasand mostenire pe langa muzica sa si artisti romani de o inalta valoare culturala - Mihaela Runceanu.
Spectacolul de muzica si dans “Flori pentru profesoara mea” va fi prezentat de doamna CARMEN ALDEA VLAD.
Poetă şi textieră cunoscută, Carmen Aldea Vlad a colaborat de-a lungul timpului foarte bine cu artişti consacraţi, precum Angela Similea, RAOUL (Rares Borlea), Corina Chiriac, Komornyk, dar cel mai mult a scris pentru Paul Surugiu (Fuego) şi Irina Loghin.
GHEORGHE GHEORGHIU
Gheorghe Gheorghiu este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de slagare, este cantautor iar muzica sa s-a facut cunoscut atat in tara cat si in strainatate, primind de-a lungul carierei numeroase premii, pentru realizarile sale. A sustinut numeroase concerte si turnee in toata lumea, fiind unul dintre cei mai talentati artisti. In lunga sa cariera a castigat numerosi fani care il sustin si ii asculta muzica.
Gheorghe Gheorghiu este un cunoscut cantaret roman, care a cucerit publicul roman si de peste hotare prin talentul si muzica sa, lansand numeroase albume si sustinand multe turnee.
Gheorghe Gheorghiu a inceput sa cante de la sase ani, cand in urma unui examen de aptitudini, a fost remarcat de o comisie a Scolii de muzica din Brasov pentru a urma cursuri de 12 ani. A studiat vioara si apoi chitara, activand o perioada in cadrul Cenaclului Astra, iar in 1975 a participat la primul Festival National de Muzica Folk, unde a obtinut marele premiu si a fost invitat sa cante la Festivalul de toamna al Cenaclului Flacara.
Pana in 1980 a fost membru al cenaclului, iar apoi a trecut la Serbarile Scanteii Tineretului. In 1984 a lansat discul “Sa fii tanar” iar in 1988 “Pentru dragoste”. A sustinut concerte in toate orasele din tara, iar dupa 1990 a participat la numeroase concerte in strainatate.
In 1993 a infiintat Fundatia Culturala Gheorghe Gheorghiu si Spirit Studio Production, an in care a lansat discul “Unde dragoste nu e, nimic nu e”, iar trei ani mai tarziu a aparut “Doi ochi caprui caut si acum”.
In fiecare vara, din 1998 a organizat “Festivalul bucuriilor vacantei” si Radio Distractia pe plaja Perla Venusului. Urmatorul sau album a aparut in 2008 si se numeste Best of Gheorghe Gheorghiu.
In cariera sa muzicala a obtinut numeroase premii printre care la Festivalul de Muzica Tanara de la Pitesti a luat locul I, cu melodia “Doi ochi caprui caut si acum”, tot locul I cu melodia “Uitand ca m-ai iubit” la Radio Romania 1996, a primit premiul criticii muzicale Mihail Jora pentru contributii la perpetuarea slagarului romanesc, diploma acordata la Festivalul Gala Slagarelor Editia I la Zilele Orasului Piatra Neamt, premiu pentru perpetuarea slagarului romanesc acordat de Presedintia Romaniei in 1997, in 2008 diploma de popularitate “Slagare de Happy Aur” pentru cantecul “Unde dragoste nu e, nimic nu e” si discul de platina acordat de casa de discuri Mix Music.
A primit Diploma de onoare si Medalia de aur acordata de Federala Nationala a Revolutionarilor din Romania. a fost membru UCMR ADA si Credidam, in 1993 a fost vicepresedinte fondator la “Asociatia cantaretilor fotbalisti din Romania” iar in 2009 s-a alaturat Companiei Artistice Mix Music si impreuna cu Marius Gavrila si Victor Mihalache a infiintat prima televiziune online pentru copii Tv de pici” precum si un post de radio.
A compus si a lansat melodii de dragoste, iar in anul 2020 , ne a fascinat din nou cu muzica sa romantica lansand piesele noi care au devenit slagare precum “Mai lasa ma sa te iubesc”, “Ultimul Tren”, Clipa ce trece”, “Priveste o clipa inapoi”, versurile si muzica apartinand cantautorului Gheorghe Gheorghiu.
SANDA LADOSI
Artista Sanda Ladosi in anul 2004 a reprezentat Romania la Eurovision Song Contest.
Sanda Ladosi s-a nascut in anul 1970 (2 ianuarie). Inca din copilarie, artista a cantat in diferite coruri si grupuri, invatand pianul si chitara la varsta de 10 ani.
In 1988 obtine premiul I la sectiunea interpretare a Festivalului Mamaia, iar un an mai tirziu participa la aceeasi manifestare, cu un recital. Timp de un an face ocolul tarii intr-un turneu mamut, dupa care renunta. Litoralul o atrage pe Sanda ca si pe multi alti artisti, concertind aici in fiecare sezon estival, incepind cu anul 1990.
Primul sau duet se numeste `Asa e moda` - o compozitie a lui Catalin Tircolea. Sanda il are alaturi pe Aurelian Temisan. Albumul de debut nu se lasa asteptat prea mult timp - `Cind vine seara` este editat de Electrecord in 1993, concretizind colaborarea cu Dan Iagnov si Eugen Mihaescu.
Un an mai tirziu, sub sigla Roton apare cel de-al doilea titlu - `Intre noi mai e un pas`. Acest nou proiect inseamna integral compozitii Dan Iagnov si versuri de Andreea Andrei, Dan V. Dumitriu, Eugen Rotaru, M.R. Paraschivescu si Rodica Grigoriu.
Sase piese sunt interpretate in duet cu celebrul actor Stefan Iordache. In aceasta formula de aur obtine locul II la Festivalul Mamaia ’94, iar in ’95 locul III la sectiunea de creatie a aceluiasi concurs, cu piesa `Eu vreau sa-ti spun ca te ador`.
In anul 1996 Sanda Ladosi sustine numeroase spectacole in tara si este subiectul multor filmari si colaborari cu televiziunile, dar cel mai mult se dedica pregatirii albumului `Nu ma iubi`. Albumul este lansat oficial in data de 25 septembrie 1997, la Tirgul International de Muzica Bucuresti, Sala Palatului.
`Nu ma iubi` reuneste compozitii semnate de Dan Iagnov, Adrian Ordean, Cornel Fugaru, Dinu Giurgiu. In doua dintre piese, actorul Stefan Iordache cinta cu placere alaturi de Sanda- un succes in recidiva!
In anul 1999 cistiga premiul III la festivalul Mamaia, sectiunea compozitie cu o piesa compusa de Dan Iagnov. Tot acum finalizeaza pregatirile pentru noul album `Mi-e dor`, pentru care a lucrat timp de 2 ani impreuna cu compozitorul Eugen Mihaescu.
Albumul include un remix al slagarului `Mi-e dor sa te vad` si un cover al piesei `Clipe ce dor`, interpretata initial de Mihaela Runceanu. Se remarca deasemenea piesele latino: `Dansind prin vise`, `Daca esti singur`, `In vorbe nu mai cred`.
RADHU (Radu Dobircianu)
S a nascut la Ploiesti si are 36 de ani.
RADHU este artistul roman care a intrat in Latin Billboard alaturi de Shakira si Maluma, fiind singurul interpret al genului de muzica cumbia din Romania .
A colaborat cu “El International Mariachi Puebla” cei mai renumiti Mariachi din America Latina, cu care lucreaza Thalia, a cantat impreuna cu Laura Zapada, sora superstarului Thalia, iar in prezent colaboreaza cu grupul “Rafaga” din Argentina si cu producatori ai lui Luis Fonsi si Gloriei Estefan.
Albumul artistului RADHU “PURO AMOR” este considerat in America Latina, un clasic, o “bijuterie” a artei latino americane asa cum l a numit Joaquin Lopez Doriga jurnalist de investigatie din Mexic si l a propulsat pe RADHU la postul Televisa, liderul mondial telenovelelor si al audientelor in limba spaniola!
Este invitat in spectacolul “Flori pentru profesoara mea” si va fi insotit de un grup de dansatoare de muzica latino americana.
Va asteptam cu drag!
Pentru detalii suplimentare in legatura cu evenimentul de mai sus va rugam sa contactati firma organizatoare: Asociatia Georgian Design&Artistii, CIF 38378144, BUCURESTI
Preț Bilet:
Categoria I - 95 lei