top of page

Nov 10, 2018

FROZEN

ora 19:00

 Spectacolul “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” vine la Casa de Cultură a Sindicatelor, din Ploiești, pe data de 18 Mai 2018.

​     Theater du Soleil și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

​      După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Ploiești, cu o nouă față și o adevărată petrecere la palat.

Este un show muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și pe cei mari, într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Prințul Hans, Kristoff , Olaf ...

​       De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

​         Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști formată din peste 30 de actori și dansatori. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe  Emil Mitrache (Americanul), Johnny Bădulescu, Sabrina Diacov, Alexa Niculae, Adriana Gîrneț, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Hany Derbas, Iorestina Florea, Vlad Jipa, Doru Bem, Mihaela Neacșu, Theodor Costache, Andrei Bireș si trupa de dans “ Dance – World “. 

​Regia: Bogdan Caragea 

Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)

Scenariul: Zully Mustafa

Coregrafia: Alina Cimpoieru

Scenografia: Ovidiu Pascal

Costume: Geanina Punkoști.

Biletele se pot achiziționa online de pe Eventim.ro si de la casa de bilete a săli

Cat. I - 80 RON; Cat. II - 60 RON

Please reload

bottom of page