top of page

Nov 13, 2018

CONCERT HORIA BRENCIU

ora 19:30

HORIA BRENCIU SĂRBĂTORESTE 25 DE ANI DE CARIERĂ PRINTR-UN TURNEU ANIVERSAR IN 14 ORAȘE DIN ȚARA

 

„Când mă gândesc la viața mea și la tot ce mi s-a-ntâmplat în 25 de ani, știu că sunt cel mai norocos om din lume. Și totuși, sunt doar primii 25...”, spune Horia Brenciu, referindu-se la tot ceea ce au însemnat pentru el cei 25 de ani de carieră:  7 ani la TVR, 6 ani la Antena 1, 5 ani la ProTV și 2 ani la Național TV, dar și multe turnee și concerte în București și în țară. Printre proiectele sale de succes se numără: Robingo, Neatza, Om sărac, om bogat, Vocea României, X Factor, albumele: „35”, „37”, „40+”, dar și numeroase spectacole pe scenele din țară și străinătate.

„Și-au fost emisiuni de televiziune, de radio sau filme. Au fost concerte, turnee, întâlniri sau lansări. Și-au fost zâmbete, lacrimi sau dezamăgiri. Și-au fost toate ce pot exista într-o viață de om și încă multe altele”, trece în revistă Horia Brenciu. Iar toate acestea merită sărbătorite!

Și cum aș putea trece pe langă acești 25 ani, plini de amintiri, fără să împărtășesc bucuria nostalgiei cu prietenii mei din tară. E motivul principal pentru care in această toamnă turneul va trece prin 14 orașe.

5 noiembrie  - IAȘI – Casa de Cultură a Studentilor

6 noiembrie – BOTOȘANI – Casa de Cultură a Sindicatelor

7 noiembrie – PIATRA NEAMȚ – Sala Polivalentă

8 noiembrie  - BACĂU  - Teatrul de Vară Radu Beligan

12 noiembrie  - ALEXANDRIA  - Sala Polivalentă

13 noiembrie  - PLOIEȘTI  - Casa de Cultură a Sindicatelor

15 noiembrie – CONSTANȚA - Casa de Cultură a Sindicatelor

16 noiembrie – GALAȚI - Casa de Cultură a Sindicatelor

19 noiembrie – SEVERIN – Palatul Culturii Theodor Costescu

20 noiembrie – SIBIU – Centrul Cultural Ion Besoiu

21 noiembrie – PITEȘTI - Casa de Cultură a Sindicatelor

26 noiembrie  - BRASOV – Teatrul Sică Alexandrescu

27 noiembrie  - ARAD  - Sala Polivalentă

28 noiembrie  - TIMIȘOARA  - Opera Națională

Toate aceatea sunt traduse în mii de ore de repetiții și de momente live, mii de ore de muzică și entertainment de cea mai bună calitate. „Și-au fost toate ce pot exista într-o viață și multe altele”, rememorează artistul, bucuros că a simțit mereu publicul de partea sa. Celor care i-au fost mereu alături li s-au adăugat an de an oameni noi pe care artistul și-a dorit să-i răsplătească din plin cu muzică bună și momente îndelung pregătite. „Și noi... am rămas împreună! Eu și voi, cei care mă urmăriți acum!”, spune Horia cu satisfacție și mulțumire.

Artistul lucrează încă de anul trecut la spectacolele care vor sărbători anul acesta cei 25 de ani de carieră, din dorința de a le oferi fanilor săi momente de neuitat. „Familia mea sunt cei de acasă, orchestra mea și voi, cei care ne urmăriți”, mărturisește Horia Brenciu emoționat, adăugând că nu poate separa aceste lucruri. „Toate îmi dau energie, putere și de la fiecare în parte am învățat să fiu mai bun”. Cu toate acestea, Horia nu știe încă dacă va folosi fum, laser sau lumini speciale, nu știe încă ce melodii vor rămâne pentru spectacolul final, nu are idee ce o să îmbrace, dar știe sigur că va face tot posibilul pentru a transforma serile de concert  în ceva memorabil.

Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacole, precum si online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, myticket.ro si entertix.ro.

 

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770

INFORMATII CASA DE BILETE A CASEI SINDICATELOR PLOIESTI: 0727.114.114

Cat. I - 150 RON; Cat. II - 100 RON

Please reload

bottom of page