top of page

21 OCTOMBRIE 2022 - ora 19:00

Iubire dublu distilată

Amorul la sat se trateaza cu alcool.

Fi-r-ai al dracu’ Cupidon!

Fug de tine ca de ciuma,

Stau in gara ca-n carciuma.

Cand, printr-un accident, viata de la oras este pusa fata in fata cu viata de la sat iese iures mare.

Cu un umor tipic românesc și un limbaj colorat,  personajele ne așteaptă pe peronul vieții lor pentru a ne urca într-un montagne russes de dorințe, declarații, regrete, trădări, ironii, scandal, iubiri și reproșuri.

functionarul public si „analistul” politic, cultural, sportiv s.a.m.d. care isi desfasoara activitatea profesionala non stop, bineinteles, in carciuma satului.

Iar in momentul in care sunt pusi fata in fata cu doi bucuresteni neaosi, un actor boem si o psiholoaga profesionista cu carente psihice, actiunea, situatiile si limbajul o iau razna intr-o poveste cu un umor dureros de romanesc.

Un mediu propice pentru a te intalni cu „spuma” tipologiilor nationale in care bataia e rupta din rai si se aplica numai si numai din iubire, unde alcoolul in cantitati semnificative te poate transforma in poet, geniu, inginer, emigrant, fermier si organziator de evenimente. In acelasi timp, bineinteles.

O piesa ce nu isi putea gasi o distributie mai potrivita de atat: Emanuel Bighe, Adelina Mihalcea, Alin Brancu si Cristina Diaconescu, prinzand viata in regia lui Alin Brancu.

Pret Bilet: 

Categoria I - 50 lei

bottom of page