top of page

Marili Canta!

Copilul tău a dansat vreodată DANSUL PRIETENIEI sau NE ÎNVÂRTIM și a fost încântat de muzica noastră?

Peste 2000 de copii și părinți au aflat ce este succesul, care sunt ingredientele necesare pentru a ajunge oameni de succes, unde stă creativitatea ascunsă, de ce iubirea nu trebuie să lipsească din tot ce facem, cum un strop de năzdrăvănie poate fi nelipsită din procesul nostru de dezvoltare, de ce spiritul de aventură e important în relația părinte-copil și cum să te distrezi, indiferent de vârstă, într-o oră extrem de antrenantă ce se dovedește a fi spectacolul trupei MARILI, intitulat "MARILI cântă!". 

Folosindu-și super-jocurile știute, pasiunea neoprită, dragostea pentru copii și muzică, Profa' De Distracție a conceput un spectacol educativ prin care cei mici, află, distrându-se și cu zâmbetul pe buze, mai multe informații decât se așteaptă.

Conceptul a fost lăudat de profesorii participanți, părinții au fost extrem de încântați să îi vadă pe cei mici dansând și cu zâmbetul pe buze, în continuu.

Se știe despre melodiile trupei MARILI că se aud din ce în ce mai des în grădinițele din România, unele dintre ele fiind alese drept imnuri pentru campanii școlare inițiate de Inspectoratele Școlare din țară, altele nelipsind de la cele mai frumoase petreceri destinate celor mici.

Cu o poveste originală, haioasă, plină de peripeții, Profa De Distracție, Lușa, Fundița, Patita, Dodoroni și Marilu, îi invită pe copii și pe părinți să se distreze, iar timp de o oră să danseze și să cânte alături de ei. După ce primesc o invitație de a se înscrie la un concurs de talente, membrii trupei pornesc în călătoria de a căuta adevăratele ingrediente de care au nevoie pentru a ajunge câștigători. Ei descoperă, în peripețiile lor, că de fapt au tot ce le trebuie, CREATIVITATE, ÎNCREDERE, CURAJ, SPIRIT DE AVENTURĂ, NĂZDRĂVĂNIE și IUBIRE. Te așteptăm la spectacolul trupei MARILI din orașul tău. Nu rata distracția! 


Spectacolul este recomandat de: Itsy Bitsy FM și Social Moms.
ATENȚIE! Se filmează! În timpul spectacolului realizăm fotografii și materiale video.

PLOIEȘTI – CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR– 14 OCTOMBRIE , ora 11:00 
 

%MCEPASTEBIN%

Pr Bilet: 

Categoria Fan - 90 lei

(fiecare participant va primi o insignă cu trupa și un poster semnat de membrii acesteia)

Categoria Friend - 60 lei

(fiecare participant va primi un poster semnat de membrii trupei)

Categoria Simple - 40 lei

14 Octombrie, ora 11:00

Marili Canta!.png
bottom of page