top of page

29 IUNIE - ora 19:00

TOTUL SE TRANSFORMĂ

"Totul se transformă," spectacolul oglindă al zilelor noastre, va avea premiera pe 12 aprilie! 

 

O premieră cu distribuție de zile mari va insenina orizontul iubitorilor de teatru: "Totul se transformă" producția companiei Cortina AG îi aduce în prim-plan pe: MAIA MORGENSTERN, CARMEN TANASE, VLAD ZAMFIRESCU și  MIRCEA RUSU. Premiera regizată de Vlad Zamfirescu va ieși la rampă pe 12 aprilie, la Sala Mare a Teatrului Național.

 

Dincolo de trupa formata din actori foarte iubiti,  secretul din spatele acestui spectacol stă în colaborarea dintre regizorul Vlad Zamfirescu și dramaturgul Alexandru Popa. De altfel, cei doi au mai realizat împreună și alte producții care și-au găsit drumul spre inima spectatorilor. Printre ele se numără: super comedia de mare succes "All Inclusive", piesa de teatru “Secretul Fericirii”, ce a fost ulterior ecranizată, sau spectacolul  “Pe o panza de paianjen”. 

 

"Totul se transformă" îmbină momentele comice, cu pasajele ce dau de gândit si cu răsturnările de situaţie, in nota caracteristică scrierilor lui Alexandru Popa și este rodul efortului creator din perioada în care spectacolele au fost sistate.

 

Scenografia spectacolului este semnată de Imelda Manu, iar light design-ul este asigurat de George Jipa.

Pret bilete : 140 RON

totul se transforma.png
bottom of page